Voordeel van registratie:

What’s in it for you?

Bekend

Sta je geregistreerd als respondent, dan word je als eerste benaderd voor nieuwe onderzoeken. Zo voorkom je dat je onderzoeken misloopt, bijvoorbeeld omdat het aantal benodigde deelnemers zich al aangemeld heeft voor een het onderzoek.

Vergoeding

Daarbij krijg je altijd een passende vergoeding voor je deelname omdat wij heel blij zijn met je waardevolle input en feedback. Bij ieder onderzoek staat vooraf vermeld wat je ermee kunt verdienen, de bedragen kunnen oplopen tot wel 150 euro.

 Belangrijk is dat je meedoet omdat je het leuk vindt! Deelname is geheel vrijblijvend. Omdat wij jouw mening en antwoorden serieus nemen verwachten wij dan ook een positieve en professionele houding van jou! 

Hoe kan ik mij aanmelden?

Als respondent word je op de hoogte gehouden via een uitnodiging per mail. In deze e-mails vind je een unieke link waar jij je aanmelding kunt verzilveren. Via de link beantwoord je enkele vragen. Zo weet je direct of je binnen de doelgroep past en daarna bevestigen wij je deelname. Soms komt het voor dat we nog enkele vragen hebben over je (mogelijke) deelname, dan nemen we telefonisch contact met je op. 

Hoe vaak kan ik meedoen?

Je ontvangt altijd een uitnodiging als er een onderzoek bij jou in de buurt is. Je kunt je voor ieder onderzoek aanmelden, omdat elk onderzoek weer anders is. Het kan voorkomen dat je niet in de doelgroep past van een bepaald onderzoek. Geen probleem, een volgende keer kun je vast weer meedoen! 

hoe lang duurt een onderzoek?

Elk type onderzoek kent een eigen duur. Een smaak- en producttest, verpakkingsonderzoek of eyetrack onderzoek duurt meestal minimaal 15 minuten en maximaal 30 minuten. Een groepsdiscussie of interview duurt meestal langer: 45 tot 120 minuten.

Waar blijven mijn gegevens?

De contactgegevens die jij met ons deelt, zullen wij vertrouwelijk behandelen en worden nooit gedeeld met derden. Wij zijn gebonden aan diverse regels omtrent jouw privacy en volgen deze strikt.

Smaaktest.com by Inview

Stadsring 140
3811 HS Amersfoort
supervisor@inviewveldwerk.nl