Looking at things from other people’s point of view is practically the secret of success.

Over smaak valt zeker te twisten en dat doen wij graag samen met jou! Wij hebben regelmatig lekkere smaaktesten en andere leuke marktonderzoeken. Wil jij graag nieuwe en bestaande producten beoordelen? Vind jij het leuk als jij kan meebepalen wat er in de winkelschappen komt te liggen?

Een greep uit de onderzoeken die wij regelmatig hebben:

Groepsdiscussie

Bij een groepsgesprek ga je onder leiding van een moderator uiteenlopende onderwerpen bespreken. Het kan zijn dat je gaat brainstormen over een nieuw concept of bestaande concepten moet beoordelen.

Smaak- producttest

Proef en beoordeel producten. Het kan bijvoorbeeld gaan om het proeven van bier, chips of andere lekkernijen. Maar het kan ook zijn dat je de verpakking van je favoriete toetje moet beoordelen.

Individueel interview

Tijdens een individueel gesprek zal het hemd van je lijf worden gevraagd. Met een onderzoeker ga je in gesprek over jouw ervaring met een bepaald onderwerp. Een waar diepte interview!

Shopperlab

Bekijk en beoordeel producten en verpakkingen in een heus winkelschap! Het onderzoek kan plaatsvinden in een echte winkel, waar je wat opdrachten krijgt voor een winkelschap.

Eyetrack

Je ogen verraden je! Met behulp van moderne techniek wordt gemeten waar jij naar kijkt bij het zien van afbeeldingen, producten, reclames, websites e.d. 

Online community

Wanneer je meedoet aan een online community geef je de onderzoeker een kijkje in jouw leven. Je maakt thuis opdrachten die je online kunt vinden.

Jij bepaalt zelf aan wat je wel en niet meedoet.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden, dan ben je als eerste op de hoogte van onze nieuwe marktonderzoeken en geef je per onderzoek aan of je mee wil doen!

Smaaktest.com by Inview

Stadsring 140
3811 HS Amersfoort
supervisor@inviewveldwerk.nl